به گزارش بخش ورزشی تمدن، در آخرین بازی از شب سوم هفته سیویکم رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال اسپانیا، یکشنبه شب (۲۱ حمل) تیم فوتبال بارسلونا میزبانش لوانته را با نتیجه ۳ بر ۲ شکست داد.
خوسه لوئیس مورالس در دقیقه ۵۲ (پنالتی) و گونسالو ملرو در دقیقه ۸۳ (پنالتی) برای لوانته و پیر امریک اوبامیانگ در دقیقه ۵۹ و پدری در دقیقه ۶۳ و در نهایت لوک دیونگ مهاجم هالندی بارسلونا در دقیقه ۲+۹۰ گلهای این بازی زیبا را رقم زدند.
با کسب هفدهمین برد فصل و ۶۰ امتیاز، بارسلونا در رده دوم جدول جای گرفت و لوانته هم با هفدهمین باخت و ۱۹ امتیاز در انتهای جدول و لبه پرتگاه سقوط باقی ماند.
نتایج دیگر بازیهای روز و شب گذشته به شرح زیر است:
اسپانیول 1 ـ ۰ سلتاویگو
سوسیهداد ۲ ـ ۱ الچه
اوساسونا ۱ ـ ۰ آلاوس
در جدول ردهبندی مسابقات، رئال مادرید ۷۲ امتیازی صدرنشین است و پس از آن بارسلونا و سویا هر دو با ۶۰ امتیاز به ترتیب در ردههای دوم و سوم جای گرفتهاند.